Antena 3 CNN Economic Auto Cel puţin un mort, în urma unui grav accident de circulaţie pe DN22, judeţul Constanţa

Cel puţin un mort, în urma unui grav accident de circulaţie pe DN22, judeţul Constanţa

Cel puţin un mort, în urma unui grav accident de circulaţie pe DN22, judeţul Constanţa
Sursa foto: Foto: Mediafax
17 Apr 2011   •   19:28

Un grav accident a avut loc pe DN22 la Gura Dobrogei, în judeţul Constanţa. Din primele informaţii, accidentul s-a soldat cu un mort şi şapte răniţi. Echipele de descarcerare sunt la faţa locului. În accident au fost implicate două maşini. În zonă se circulă cu dificultate, pe un singur sens. Accidentul a fost anunţat la numărul de urgenţă 112 de un martor.

De asemenea, şeful biroului accidente din cadrul Poliţiei Rutiere Constanţa, Dorel Dogaru, a declarat pentru Mediafax, că în accident ar fi fost implicate un autoturism Skoda şi unul Toyota.

Şeful Biroului accidente din cadrul Poliţiei Rutiere Constanţa, Dorel Dogaru, a declarat că în autoturismul Skoda se aflau cinci persoane - patru adulţi şi un copil -, iar în autoturismul Toyota se aflau trei persoane, ambele maşini fiind conduse de femei.

În urma impactului frontal între cele două autoturisme, ambele şoferiţe au rămas încarcerate, fiind scoase de către pompierii militari, în urma unei intervenţii care a durat aproximativ 30 de minute.

Impactul a fost atât de puternic încât una dintre maşini s-a rupt.

Conform sursei citate, în urma impactului o femeie în vârstă de 56 de ani, care se afla pe bancheta din spate a autoturismului Skoda, a murit, iar şapte persoane au fost rănite, patru dintre ele aflându-se în comă.


×
Subiecte în articol: accident
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close