Antena 3 CNN Economic Auto Cele mai noi modele Chevrolet, Jaguar sau Audi, la show-ul auto de la Los Angeles

Cele mai noi modele Chevrolet, Jaguar sau Audi, la show-ul auto de la Los Angeles

Cele mai noi modele Chevrolet, Jaguar sau Audi, la show-ul auto de la Los Angeles
Sursa foto: Foto: americajr.com
18 Noi 2010   •   16:56

Producătorii de maşini din Statele Unite par să îşi fi revenit după criza economică. O demonstrează show-ul auto de la Los Angeles, unde au fost prezentate cele mai noi maşini de la Chevrolet, Jaguar sau Audi. Nu au lipsit nici maşinile care folosesc energie verde. Salonul de la Los Angeles coincide cu revenirea la bursa din New York a acţiunilor General Motors.

Cele mai noi concepte de motoare electrice sunt prezente la show-ul auto de la Los Angeles. La fel ca la Salonul de la Paris, din luna octombrie, unul dintre cele mai râvnite modele a fost Jaguarul C X75, un concept de maşină electrică.

Porsche a prezentat în premieră mondială o nouă versiune a modelului Cayman. Noul Porsche Cayman R are un motor ce dezvoltă 330 de cai putere şi este mai uşor cu 55 kg decât Cayman S. Modelul va fi lansat pe piaţă în luna februarie a anului viitor.

La Los Angeles cei de la Chevrolet au venit cu noul model Camaro. Producţia pentru această maşină va începe în ianuarie, iar comercializarea sa este programată începând cu luna februarie, în America de Nord.

Show-ul auto de la Los Angeles coincide de altfel cu revenirea la bursă din New York a companiei după 18 luni de absenţă.

New York Stock Exchange a delistat acţiunile GM după ce compania a intrat sub protecţia legii falimentului pe 1 iunie 2009. Compania a ieşit de sub protecţia acestei legi o lună mai târziu, când guvernul american a preluat pachetul majoritar de acţiuni.

Salonul auto de la Los Angeles, neatins de criză 

×
Subiecte în articol: auto los angeles
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close