Antena 3 CNN Economic Auto Ciocnire între un tramvai şi un taxi într-o intersecţie aglomerată din Capitală (VIDEO)

Ciocnire între un tramvai şi un taxi într-o intersecţie aglomerată din Capitală (VIDEO)

Ciocnire între un tramvai şi un taxi într-o intersecţie aglomerată din Capitală (VIDEO)
20 Iul 2010   •   20:11

În traficul din Bucureşti, nu eşti în siguranţă nici cu taxiul, nici cu transportul în comun. O demonstrează imaginile suprinse de o cameră de supraveghere din trafic. Impactul dintre un tramvai şi un taximetru a pus în pericol zeci de persoane.

Intersecţia Drumul Taberei cu strada Braşov. Puţin după ora 13:30. Tramvaiul de pe linia 41 intră în intersecţie. Doar că din partea dreaptă, o zbugheşte în viteză un punct galben. E un taximetrist care se grăbeşte să-şi ducă la destinaţie clientul. Impactul e atât de puternic încât tramvaiul mai că iese de pe şine.

Cei din taxi s-au ales cu răni serioase. Iar pasagerii de pe linia 41 au scăpat doar cu o sperietură pe cinste! Două ambulanţe SMURD şi un echipaj de la descarcerare s-au deplasat la locul accidentului.

Acum poliţiştii se chinuie să înţeleagă cine a greşit. Se pare că atât taximetristul, cât şi vatmanul au forţat semaforul. Vinovatul va fi cercetat de către poliţişti pentru vătămare din culpă. Traficul pe linia 41 a fost dat peste cap aproape o oră.

Observator

 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close