Antena 3 CNN Economic Auto Circulaţie în condiţii de iarnă în mai multe regiuni din ţară. Vezi zonele vizate

Circulaţie în condiţii de iarnă în mai multe regiuni din ţară. Vezi zonele vizate

Circulaţie în condiţii de iarnă în mai multe regiuni din ţară. Vezi zonele vizate
Sursa foto: Foto: Intact Images
20 Dec 2010   •   09:15

Pe drumurile naţionale din mai multe judeţe se merge în condiţii de iarnă. Vorbim despre soselele judetelor Maramureş, Gorj, Olt, Argeş, Tulcea, Suceava, Botoşani, iar în mai multe zone drumul este greu de parcurs dacă maşinile nu sunt echipate de iarnă...pe DN67C Novaci - Rânca; DN 13B Praid - Bucin - Gheorgheni; DN12C Gheorgheni - Lacu Roşu; DN12 Sfântu Gheorghe - Tuşnad - Topliţa; dar si pe DN7C - Transfăgărăşan pe porţiunile deschise circulaţiei, către Piscu Negru şi Bâlea-Cascadă.

De la Dispeceratele de poliţie am aflat că ceaţa reduce vizibilitatea în judeţul Neamţ, pe DN2 şi pe DN15D intre Piatra Neamţ si Roman şi în judeţul Braşov, pe DN10, DN11 şi DN13, pe tronsonul Stupini - Feldioara - Rotbav, până la intarea în Pădurea Bogaţii.

A fost un sfârşit de săptămână însângerat pe şosele. 23 de persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte 54 au fost spitalizate din cauza rănilor grave suferite. Un total de 77 de accidente petrecute de vineri şi până azi pe şoselele judeţelor Arad, Dolj, Galaţi, Iaşi, Timiş, Cluj, Hunedoara şi Tulcea.

În Bucuresti 23 de oameni au văzut moartea cu ochii după ce au fost implicaţi în nu mai puţin de 22 de accidente. Au scăpat doar cu traumatisme care-i vor ţine la pat pentru multă vreme. Alţi 4 oameni au murit, în cumplitul accident petrecut vineri pe B-dul. 1 Decembrie.

×
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close