Antena 3 CNN Economic Auto Dacia Duster - primele reclame ale SUV-ului românesc apar în Franţa şi Germania (VIDEO)

Dacia Duster - primele reclame ale SUV-ului românesc apar în Franţa şi Germania (VIDEO)

Dacia Duster - primele reclame ale SUV-ului românesc apar în Franţa şi Germania (VIDEO)
06 Apr 2010   •   16:22

Primele reclame la Dacia Duster au început să apară pe internet. Este vorba despre două clipuri publicitare destinate pieţelor din Franţa şi Germania. Cum era de aşteptat, principalul atu scos în evidenţă de reclame este preţul SUV-ului Dacia, care este ?scandalos de accesibil?.

În clipul francez, un cuplu tânăr testează un Duster. Bărbatul se uită cu mândrie la felul în care se reflectă imaginea sa la volanul SUV-ului, în vitrinele magazinelor. Şi apoi, la semafor, maşina, evident mai înaltă decât hatchback-ul lângă care se opreşte, îl face din nou pe cel din spatele volanului să se simtă superior celorlalţi participanţi la trafic. Finalul clipului se consumă la dealer care informează cuplul asupra preţului SUV-ului Duster. Cei doi se arată uimiţi de preţul maşinii, care este ?scandalos de accesibilă?.

RECLAMĂ DACIA DUSTER FRANŢA


RECLAMĂ DACIA DUSTER GERMANIA



Dacia Duster, primul SUV al constructorului autohton de automobile, s-a lansat oficial în România la jumătatea lunii martie, în prezenţa fostului pilot de Formula 1 Alain Prost, cel care a pilotat o versiune de competiţie Duster în sezonul 2010 al Trofeului Andros.

Duster va fi livrat în showroom-urile dealerilor din România începând cu data de 15 aprilie. Înscrierile pentru achiziţionarea unei Dacii Duster au început deja din 2 martie, iar primul client care va beneficia de SUV-ul de la Dacia va fi preşedintele României, Traian Băsescu.

Primul autoturism de teren al mărcii româneşti de automobile a intrat în Cartea Recordurilor, la începutul lunii martie, ca cel mai accesibil SUV din lume, cu un preţ de pornire de 10.500 de euro, în versiunea 4x2, şi de la 12.300 euro în versiunea 4x4.

Printre echipamentele oferite în standard de Dacia Duster (varianta de 10.500 euro, 1.6, 16V, 105 CP, 4x2) se numără: bancheta spate rabatabilă, ABS cu EBV şi asistenţa la frânarea de urgenţă, airbag şofer şi pasager, sistem Isofix pentru scaunul de copil la locurile laterale spate, ASR - ESP (disponibil numai pentru motorul 1.5 dCi 110 CP) şi direcţia asistată hidraulic.



Noul model de la Dacia are o lungime de 4,31 m şi o lăţime de 1,82 m, gabaritul său permiţându-i să evolueze la fel de bine atât în mediu urban, cât şi într-unul offroad. Greutatea sa este de 1.180 kg în versiunea 4x2 şi 1.280 kg în versiunea 4x4.

Dacia Duster va fi disponibilă în versiunile 4X2 şi 4X4, cu o motorizare pe benzină - 1.6 16v 110 CP precum şi cu două motoare diesel - 1.5 dCi de 85 CP şi 1.5 dCi de 105 CP. Consumul mediu este estimat la 5,1 litri la suta de kilometri şi poate ajunge la 7,5 la sută pentru motorizările superioare.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dacia Duster
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close