Antena 3 CNN Economic Auto Galaţi. Soţ şi soţie, loviţi de o maşină şi lăsaţi să moară la marginea drumului (VIDEO)

Galaţi. Soţ şi soţie, loviţi de o maşină şi lăsaţi să moară la marginea drumului (VIDEO)

Galaţi. Soţ şi soţie, loviţi de o maşină şi lăsaţi să moară la marginea drumului (VIDEO)
03 Mai 2010   •   23:09

Doi soţi din Galaţi au fost găsiţi morţi pe marginea unui drum din comuna Tuluceşti. Poliţiştii spun că, cel mai probabil, ambii au fost loviţi de o maşină. Înainte să fugă de la locul faptei, şoferul a şi oprit şi i-a târât pe cei doi într-un şanţ.

Două cadavre şi prea puţine indicii. Este tot ce au poliţiştii în ancheta morţii celor doi soţi. Trupurile au fost descoperite în această dimineaţă de un localnic, care a sunat disperat la 112.

Cei doi soţi mergeau pe marginea drumului spre casă. La ieşirea din comuna Tuluceşti, spre Târgu Bujor, probabil, şoferul nu i-a văzut şi i-a lovit pe amândoi. Poliţiştii cred că, după ce i-a lovit, şoferul a oprit şi i-a târât pe cei doi în şanţ. Cei doi aveau un băieţel de 14 ani, care acum a rămas orfan.

După câteva ore de cercetări, şoferul a fost prins în această după-amiază. Tânărul are 32 de ani şi abia işi cumpărase o maşină puternică din Italia. Duminică seară, împreună cu un alt prieten făcea curse între comună şi Galaţi. Se pare că acelaşi prieten l-ar fi ajutat să arunce corpurile celor doi soţi în şanţ.



Luni, cuprins de remuşcări, tânărul i-a povestit totul surorii sale. Femeia a anunţat poliţia. Poliţiştii au găsit maşina în curte, spălată bine. Soţii Caluianu aveau 46, respectiv 36 de ani. Fiul lor de 14 ani trebuie să susţină mâine prima probă a examenului de capacitate. Premiul pentru reuşita la un liceu bun urma să fie o vacanţă de vis la mare împreună cu părinţii. Cei doi tineri implicaţi in accident au fost reţinuţi.

Observator

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close