Antena 3 CNN Economic Auto Grav accident de circulaţie în Piteşti. O maşină a fost proiectată pe contrasens, unde a fost izbită de o alta

Grav accident de circulaţie în Piteşti. O maşină a fost proiectată pe contrasens, unde a fost izbită de o alta

Grav accident de circulaţie în Piteşti. O maşină a fost proiectată pe contrasens, unde a fost izbită de o alta
31 Iul 2010   •   09:45

Grav accident de circulaţie la ieşirea din Piteşti spre Dealu Negru. Un bărbat din Argeş a ajuns la spital, iar circulaţia a fost blocată aproape o oră pe ambele sensuri de mers. Zeci de şoferi au rămas blocaţi în trafic pe o distanţă de mai bine de opt kilometri.

Accidentul a avut loc în comuna argeşeană Drăganu. Şoferul tocmai ajunsese în faţa casei sale şi încerca să intre în curte, cînd un autoturism a venit puternic din spate şi l-a lovit. Maşina a fost proiectată pe contrasens, unde a fost izbit din nou, de o Dacie.

Şoferul care nu a dat prioritate susţine că nu mai ştie ce s-a întîmplat. În urma accidentului toate cele trei masini au fost distruse, iar doi dintre şoferi au fost grav răniţi. Ei au fost transportaţi la spital, unde au ramas internaţi pentru investigaţii.

Din cauza accidentului, circulaţia a fost blocată pe DN 7 şi s-au format coloane de maşini pe o distanţă de mai bine de 8 km în ambele sensuri de mers.

Antena 3

 

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close