Antena 3 CNN Economic Auto Grav accident pe DN3, la ieşirea din Constanţa: Un om a murit şi trei au fost răniţi

Grav accident pe DN3, la ieşirea din Constanţa: Un om a murit şi trei au fost răniţi

Grav accident pe DN3, la ieşirea din Constanţa: Un om a murit şi trei au fost răniţi
20 Iun 2010   •   16:58

Un grav accident rutier a avut loc duminică, în jurul prânzului, pe Drumul Naţional 3. O persoană a murit şi alte cinci au fost rănite, după ce cinci maşini s-au ciocnit. Accidentul s-a produs la ieşirea din Constanţa către Valu lui Traian.

Potrivit şefului Biroului Accidente Rutiere din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, Tudorel Dogaru, citat de Mediafax, accidentul s-a produs pe sensul de mers spre Constanţa. Din primele cercetări reiese că evenimentul rutier s-a produs din cauza unei manevre de întoarcere peste linia continuă şi a nerespectării distanţei regulamentare în trafic.

Patru persoane au fost rănite în acest accident, ele fiind transportate de urgenţă la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa. Una dintre victime nu a supravieţuit.

În urma accidentului, circulaţia rutieră a fost blocată în zonă timp de mai multe zeci de minute. Ulterior, s-a circulat alternativ pe un singur sens. La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier din zonă se desfăşura în condiţii normale.

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: accident rutier victime
Parteneri
O nouă companie aeriană lansează zboruri interne la preţuri mici
x close