Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. 4 morţi şi 14 grav răniţi, în urma celor 18 accidente din ultimele 24 de ore

Infotrafic. 4 morţi şi 14 grav răniţi, în urma celor 18 accidente din ultimele 24 de ore

Infotrafic. 4 morţi şi 14 grav răniţi, în urma celor 18 accidente din ultimele 24 de ore
Sursa foto: Foto: Intact Images
15 Feb 2011   •   09:00

4 morţi, 14 răniţi grav şi un total de 18 accidente, este bilanţul zilei de ieri de pe soşelele din ţară. În capitală, în ultimele 24 de ore, s-au produs 2 accidente rutiere grave, în urma cărora 2 persoane au fost rănite şi au necesitat intervenţia echipajelor de urgenţă, precum şi 25 de tamponări.

Se circulă în condiţii de iarnă pe DN67C Novaci - Rânca, în judeţul Gorj; DN7A intre Voineasa si Obârşia Lotrului dar şi pe DN7D la limita cu judeţul Argeş. Zapada pe carosabil intanlim pe DN12C, în zona Lacu Roşu şi  DN13B, la Bucin, în judeţul Harghita, DN13E intre localitatiile Zagon si Barcani din în judeţul Covasna, pe DN1R, în judeţul Cluj dar si pe DN7C, la Bâlea Cascadă, în judeţul Sibiu si DN67C, la Şugag, în judeţul Alba.

Ceaţă se înregistrează în judeţul Neamţ, pe DN2 Secuieni - Sabaoani, pe drumurile naţionale 25, 26 şi 24D, în judeţul Galaţi, la fel si în judeţul Vrancea pe DN2N Dumbrăveni - Dumitreoţi şi DN2 Buzău - Urziceni.

În Buzău se circulă în condiţii de ceaţa densă pe DN2B, Buzău - Ploieşti, vizibilitatea scazând sub 30 de metri, iar în judeţul Mehedinţi pe DN6 Drobeta-Turnu Severin - Orşova. De la Dispeceratele de monitorizare a traficului am aflat ca se merge greu deoarece nu se vede la mai mult de 10 de metri, între Rovinari şi Bâlteni, dar si pe soselele judetelor Covasna, Vrancea, Valcea, Constanta si Gorj.

×
Subiecte în articol: Infotrafic circulatie
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close