Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. 43 de accidente în ultimele 24 de ore. Restricţii de circulaţie în Vâlcea şi pe A1

Infotrafic. 43 de accidente în ultimele 24 de ore. Restricţii de circulaţie în Vâlcea şi pe A1

Infotrafic. 43 de accidente în ultimele 24 de ore. Restricţii de circulaţie în Vâlcea şi pe A1
14 Sep 2010   •   09:45

13 oameni si-au pierdut viaţa de luni până marţi dimineaţă, iar alţi 15 au fost răniţi din cauza celor 43 de accidente petrecute pe drumurile din ţară. În Bucuresti au avut loc nouă evenimente rutiere grave.

Nu sunt semnalate drumuri naţionale cu circulaţie blocată, aşadar traficul se desfăşoară normal pe şoselele din ţară. Există şi excepţii, din cauza lucrărilor. Este vorba despre DN6, DN7, DN66 şi DN67, în judeţul Vâlcea. Pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti există o restricţie de circulaţie tot din cauza unor lucrări, la podul din zona kilometrului 28. Prin urmare traficul pe sensul Piteşti - Bucureşti este deviat pe banda a doua a sensului opus.

Tot pe A1 şi tot din cauza lucrărilor la carosabil, se va merge mai greu şi marţi între kilometrii 49 şi 52, pe sensul către Bucureşti. În Capitală sunt câteva noutăţi pentru locuitorii Sectorului 6: s-au instituit sensuri unice de circulaţie pe Strada Vlădeasa, dinspre Str. 1 Mai - Bd. Ghencea, dar şi pe Str. Poian.

Observator

×
Subiecte în articol: Infotrafic
Parteneri
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident
x close