Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. 5 morţi şi 17 răniţi, în accidentele din ultimele 24 de ore, în ţară

Infotrafic. 5 morţi şi 17 răniţi, în accidentele din ultimele 24 de ore, în ţară

Infotrafic. 5 morţi şi 17 răniţi, în accidentele din ultimele 24 de ore, în ţară
Sursa foto: Foto: Intact Images
18 Feb 2011   •   09:01

Din păcate nici ziua de ieri nu a fost lipsită de accidente... 5 oameni şi-au pierdut viaţa, iar alţi 17 au fost răniţi în urma celor 14 evenimente rutiere de pe şosele. În Bucureşti, 10 persoane au ajuns la unităţile de urgenţă după ce au fost implicaţi în 13 evenimente pe strazile din capitala. De fiecare data vorbim despre traversare neregulamentara, neacordare de prioritate, viteza prea mare dar si conducere sub influenta alcoolului.

Din cauza unor alunecari de teren, cateva drumuri naţionale sunt afectate pe anumite porţiuni, iar pe acestea se merge restricţionat. Amintesc in acest sens DN10, între Chirileşti şi Siriu, în judeţul Buzău, DN15, în zona Tulgheş din judeţul Harghita, DN67, între Costeşti şi Negruleşti, iar în Argeş, pe DN73D, între  Piteşti şi Suslăneşti şi DN73C, în zona Godeni.

La aceasta ora se inregistreaza ceata si carosabil alunecos pe autostrăzile A1 şi A3 dar şi pe mai multe drumuri din judeţele, Braşov, Călăraşi, Cluj, Giurgiu, Harghita, Ialomiţa, Mureş, Sălaj şi Sibiu. Zapada intanlim pe DN67C intre localitatiile Novaci si Rânca, din judeţul Gorj; DN7A Voineasa - Obârşia Lotrului dar şi pe DN12C si DN13B in judeţul Harghita. Afectate sunt si Drumurile Nationale 7C si 67C la Balea Cascada si Sugag in judetul Sibiu.

×
Subiecte în articol: Infotrafic
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close