Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Cinci maşini, avariate după ce un şoferul unui jeep a întors fără să se asigure

Infotrafic. Cinci maşini, avariate după ce un şoferul unui jeep a întors fără să se asigure

Infotrafic. Cinci maşini, avariate după ce un şoferul unui jeep a întors fără să se asigure
16 Sep 2010   •   08:51

Cinci maşini parcate regulamentar au fost avariate, după ce alte două s-au ciocnit. În urma accidentului, care s-a produs în centrul Capitalei, o persoană a ajuns la spital.

Accidentul s-a petrecut pe Bulevardul Camil Ressu din Capitală. Martorii spun că una dintre maşinile avariate circula regulamentar în momentul în care şoferul unei maşini de teren a încercat să intoarcă fără să se asigure.

"Eu eram cu maşina pe banda 1, prietenul cu BMW-ul era pe banda 2, veneam amândoi la o diferenţă mică. Jeep-ul a întros chiar în faţă şi eu am frânat", a declarat un martor.

Impactul a fost atât de puternic încât roata maşinii de teren s-a rupt şi a distrus parbrizul unui autoturism parcat regulamentar.

În urma accidentului pasagerul din dreapta maşinii care circula regulamentar a ajuns la spital cu fractură la picior şi alte patru maşini au fost avariate.

Poliţiştii au deschis o anchetă care va stabili împrejurările în care s-a produs accidentul care a fost surprins de o cameră de supraveghere din apropiere.

Antena 3

 

×
Subiecte în articol: Infotrafic
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close