Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Cinci morţi, în urma accidentelor de luni. La Craiova, un şofer a intrat cu maşina într-o covrigărie

Infotrafic. Cinci morţi, în urma accidentelor de luni. La Craiova, un şofer a intrat cu maşina într-o covrigărie

Infotrafic. Cinci morţi, în urma accidentelor de luni. La Craiova, un şofer a intrat cu maşina într-o covrigărie
29 Iun 2010   •   10:36


Tot mai multe accidente rutiere grave au loc pe drumurile din România. Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Poliţiei Române, nu mai puţin de 22 accidente grave soldate cu morţi şi răniţi au avut loc la data de 28 iunie.

Cinci oameni şi-au pierdut viaţa şi alţi 19 au ajuns în stare gravă la spital, în urma accidentelor de luni. 18 dintre accidente au fost provocate de conducătorii auto, iar alte patru au fost provocate de pietoni şi biciclişti.

Principalele cauze care au stat la baza producerii accidentelor au fost viteza neadaptată, traversarea neregulamentară şi neacordarea priorităţii vehiculelor sau pietonilor.

Un accident rutier neobişnuit a avut loc în Craiova. Vânzătoarea unei covrigării a fost la un pas de moarte după ce un autoturism implicat într-un accident a fost proiectat chiar în magazin. Incidentul a fost provocat de o femei care nu a acordat prioritate. Vânzătoarea a fost scoasă de către pompieri dintre resturile magazinului.

Foto: Intact Images

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Craiova accident rutier Infotrafic bilant
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close