Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Doi tineri au murit, după ce motocicleta pe care se aflau a fost lovită de o autoutilitară

Infotrafic. Doi tineri au murit, după ce motocicleta pe care se aflau a fost lovită de o autoutilitară

Infotrafic. Doi tineri au murit, după ce motocicleta pe care se aflau a fost lovită de o autoutilitară
04 Aug 2010   •   08:16

Doi tineri din judeţul Neamţ au plătit marţi seară cu viaţa pentru teribilismul lor. Vroiau să se distreze, să-şi facă de cap, aşa că au plecat într-o cursă nebună cu motocicleta unuia dintre ei. Totul s-a sfârşit brusc. Au fost izbiţi în plin de autoutilitară, care a intrat într-o depăşire fără să se asigure. Pentru că nu aveau nici măcar căşti de protecţie, cei doi au murit pe loc.

Cei doi tineri au vrut să testeze limitele bolidului pe două roţi. Aşa că încă din primii metri, conducătorul motocicletei a accelerat cât a putut de mult. Dar cum viteza nu era de ajuns, la un moment dat, a ales să se ridice pe o roată. Exact în acel moment, şoferul autoutilitarei s-a angajat în depăşirea unei căruţe. Cu roata din faţă ridicată de la sol, conducătorul motocicletei nu a mai putut face nimic pentru a evita impactul.

La faţa locului s-a deplasat şi o ambulanţă. Degeaba însă. Tinerii nu mai erau în viaţă. După impact, trupurile lor au fost aruncate pe şosea, iar motocicleta a fost şi ea distrusa. Daca ar fi avut căşti de protecţie şi echipament corespunzator, probabil, tinerii ar mai fi avut o şansă.

Căruţaşul nu a scapat nici el nevatamat. A ajuns în şantul de pe marginea drumului. Însa cu greu îşi poate explica ce sa intamplat.

Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit ca vina pentru toata tragedia o poartă şoferul autoutilitarei. El s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă şi risca să stea dupa gratii pâna la 7 ani.

Observator

 

×
Subiecte în articol: Infotrafic motocicleta
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close