Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Patru oameni şi-au pierdut viaţa şi 22 au fost răniţi în urma accidentelor rutiere din ultimele 24 de ore

Infotrafic. Patru oameni şi-au pierdut viaţa şi 22 au fost răniţi în urma accidentelor rutiere din ultimele 24 de ore

Infotrafic. Patru oameni şi-au pierdut viaţa şi 22 au fost răniţi în urma accidentelor rutiere din ultimele 24 de ore
15 Sep 2010   •   09:40

Patru oameni şi-au pierdut viaţa şi alţi 22 au fost grav răniţi, în urma accidentelor rutiere petrecute în ultimele 24 de ore. Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, 24 de astfel de evenimente

rutiere au avut loc pe drumurile din România.

În cele mai multe situaţii, vinovaţi de producerea accidentelor au fost conducătorii auto, urmaţi de pietoni.

Principalele cauze care au dus la producerea accidentelor au fost imprudenţa la volan, traversarea neregulamentară şi conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice.

Circulaţia pe sub viitorul Pasaj Basarab, reluată de miercuri

Circulaţia pe sub viitorul Pasaj Basarab din Capitală va fi reluată de miercuri. E vorba de câteva artere principale care au fost închise din cauza lucrărilor. Din păcate, altele le vor lua locul.

De miercuri se va redeschide circulatia pe Bd. Vasile Milea, Sos. Grozavesti, Sos. Orhideelor şi pe Splaiul Independenţei. Vor fi insituite câteva sensuri unice pe porţiuni din Splaiul Independentei iar circulaţia pe Bd. Dinicu Golescu va fi în continuare închisă.

Autobuzele vor reveni, în mare, pe traseele cunoscute. E vorba de liniile 105, 635, 601, 178, 644, 162, 163.

Tot de miercuri, linia 607 se desfiinţează. Circulaţia tramvaielor în zona Pasajului Basarab rămâne suspendată. Iar de joi, se va institui sens unic pe Str. Petru Rares şi Ialomicioarei.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Infotrafic
Parteneri
Şeful Băncii Naţionale, avertisment pentru Guvern
x close