Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Trafic rutier îngreunat din cauza lucrărilor la carosabil. Vezi drumurile afectate

Infotrafic. Trafic rutier îngreunat din cauza lucrărilor la carosabil. Vezi drumurile afectate

Infotrafic. Trafic rutier îngreunat din cauza lucrărilor la carosabil. Vezi drumurile afectate
Sursa foto: ambulanta
03 Iun 2010   •   08:59

Circulaţia rutieră pe mai multe drumuri naţionale este parţial blocată joi din cauza lucrărilor la carosabil, anunţă Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române.

Pe mai multe sectoare de drum se circulă pe cate o bandă în ambele sensuri, din lucrărilor. Cele mai importante sdrumurim afectate sunt: DN1 Ploieşti - Braşov, la iesirea din Azuga catre Brasov, dar şi DN72, DN6, DN 57 si DN7, între Rămnicu Vâlcea şi Sibiu.

De asemenea. în perioada 15 iunie - 15 septembrie, la sfârşitul săptămânii şi în sărbătorile legale, autoritatiile au decis ca circulaţia masinilor cu masa mai mare de 7,5 tone sa fie restricţionată pe anumite sectoare de pe Autostrada A2, pe DN 1, DN 2, DN 22C, DN 3, DN 39 şi DN 7.

Această masură a fost luată ca urmare a monitorizării circulaţiei rutiere, în perioada sezonului estival, pe principalele drumuri naţionale europene.

Din informatiile primite joi dimineaţă de la Centrul Infotrafic, se circulă în condiţii bune pe toate drumurile naţionale dar şi pe cele 3 autostrăzi. De asemenea nu sunt semnalate evenimente rutiere care să îngreuneze sau să blocheze traficul.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Infotrafic drum national
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close