Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Trei oameni au murit, în urma unui accident petrecut în Sibiu

Infotrafic. Trei oameni au murit, în urma unui accident petrecut în Sibiu

Infotrafic. Trei oameni au murit, în urma unui accident petrecut în Sibiu
10 Noi 2010   •   08:53

Trei oameni au murit marţi seară, pe o şosea din Sibiu, într-o maşină care s-a rupt în două după ce s-a izbit de piciorul unui pod de cale ferată. Cei doi din faţă, soţ şi soţie, s-au stins primii. O femeie luată la ocazie şi-a dat şi ea ultima suflare la spital. Iar din accident a scăpat cu viaţă doar un bărbat, care se afla pe bancheta din spate. Se pare că maşina s-a zdrobit de pod pentru că şoferul o conducea cu viteză prea mare pe şoseaua umedă.

Lângă cele câteva cruci deja ridicate aproape de locul accidentului, vor mai sta încă trei. Ca şi alţi şoferi, bărbatul care conducea maşina a căzut în capcana vitezei. Gonea cu maşina când a intrat în curba de pe DN 1, şi cum şoseaua era umedă, automobilul a derapat şi s-a izbit cu putere de piciorul podului. S-a rupt pur şi simplu în două. Iar partea din faţă s-a făcut zob. Cei doi soţi au murit într-o clipă.

Pe bancheta din spate a maşinii se mai aflau alţi doi pasageri, un bărbat şi o femeie. Bărbatul era prieten de familie. Femeia, pasager de ocazie. Nu ştia, când a făcut autostopul, că se va urca în autoturismul care o va duce spre moarte. Femeia s-a stins la spital, până să ajungă în sala de operaţie.

Din cauza accidentului, circulaţia în zona localităţii sibiene Vestem a fost îngreunată mai bine de o oră.

×
Subiecte în articol: accident rutier Sibiu
Parteneri
O nouă minivacanţă pentru români! Câte zile libere vor avea angajaţii
x close