Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic: Un mort şi patru răniţi, după două accidente grave în Călăraşi

Infotrafic: Un mort şi patru răniţi, după două accidente grave în Călăraşi

Infotrafic: Un mort şi patru răniţi, după două accidente grave în Călăraşi
Sursa foto: Foto: INTACT Images
19 Feb 2011   •   10:46

O persoană a decedat şi alte trei au fost grav rănite într-un accident de circulaţie produs sâmbătă dimineaţă pe DN21, la intersecţia cu DC19, în dreptul localităţii Ştefan Vodă, din judeţul Călăraşi, informează Agerpres.
   
Din primele cercetări reiese că accidentul s-a produs ca urmare a neacordării de prioritate.
   
Potrivit inspectorului Marius Burcea de la Serviciul Poliţiei Rutiere Călăraşi, un autoturism, care circula pe DC19 din direcţia Ştefan Vodă către DN21, nu a acordat prioritate de trecere la intersecţia cu DN21 unei autoutilitare, care se deplasa din direcţia Slobozia către Călăraşi, intrând în coliziune cu aceasta.
   
La faţa locului s-au deplasat echipajele de prim ajutor, dar şi un echipaj de descarcerare pentru scoaterea victimelor din fiarele contorsionate.
   
Cele trei persoane rănite, printre care şi o femeie gravidă, au fost transportate la Spitalul de Urgenţă Judeţean Călăraşi.
   
Poliţiştii efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului.

Femeie lovită pe trecerea de pietoni de o maşină de teren

În municipiul Călăraşi, o femeie a fost grav rănită, sâmbătă dimineaţă, de o maşină de teren în timp ce traversa pe o trecere de pietoni.
   
Potrivit Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, subinspector Mihaela Adriana Stan, a declarat că până la sosirea organelor de poliţie, şoferul a părăsit locul faptei.

Victima a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Judeţean Călăraşi pentru acordarea îngrijirilor medicale.
   
Poliţiştii efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs accidentul şi pentru identificarea autorului accidentului.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close