Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Un şofer din Iaşi a intrat într-un camion plin cu marfă

Infotrafic. Un şofer din Iaşi a intrat într-un camion plin cu marfă

Infotrafic. Un şofer din Iaşi a intrat într-un camion plin cu marfă
13 Oct 2010   •   09:30

Odată aflaţi la volanul unei maşini puternice, teribiliştii se cred regi ai şoselelor şi nimic nu-i mai opreşte din cursa lor. Nimic până la primul accident. Marţi seară, un tânăr din Vaslui, încurajat de sutele de cai putere ai bolidului său, a călcat pedala de acceleraţie pînă la capăt, iar într-o curbă, aproape de Iaşi, distracţia s-a transformat în groază.

Cursa s-a oprit sub un camion plin cu marfă. De data aceasta, şi şoferul, şi prietenul acestuia, pasager, au scăpat teferi.

La Rovinari, un poliţist de la serviciul de investigaţii criminale a murit marţi noapte, sub privirile soţiei sale, care era de gardă la Unitatea de Primiri Urgenţe, unde a fost adus acesta. Bărbatul a fost implicat într-un accident rutier, în timp ce se afla înafara serviciului.

Poliţistul mergea cu scuterul când a vrut să depăşească o coloană de maşini şi a fost lovit de una dintre acestea.

"Conducătorul motocicletei s-a angajat în depăşirea unei coloane. În acel moment, şoferul a virat stânga, se pare, fără a se asigura corespunzător", a declarat Daniel Tica, IPJ Gorj.

Soţia poliţistului a plecat imediat la faţa locului ca să-l salveze. Ea a încercat să-l resuciteze în drum spre spital, dar fără niciun rezultat. Bărbatul a murit în ambulanţă.

Poliţia a deschis o anchetă pentru a vedea exact cine se face vinovat de producerea accidentului. Se pare că şoferul de 61 de ani nu l-a văzut pe poliţist pentru că acesta mergea cu viteză mare.

INFOTRAFIC

La aceasta oră nu se înregistrează probleme deosebite pe şoselele din ţară, însă rămân afectate în continuare de lucrări - DN7 pe tronsonul Călimăneşti - Brezoi, în judeţul Vâlcea; DN1 la Câmpina - Cornu, Comarnic şi Predeal, DN10, pe segmentul Chirileşti - Sibiu, în judeţul Buzău, DN6, între Drobeta - Turnu Severin şi Orşova, în judeţul Mehedinţi si DN66, pe segmentul Bumbeşti Jiu - Aninoasa, în judeţul Gorj. De asemenea, reamintim că pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti traficul este restricţionat la kilometrului 28 pe sensului Piteşti - Bucureşti, iar pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe sensul de mers către Capitală, între kilometrii 65 şi 77.

Antena 3

 

×
Subiecte în articol: Infotrafic
Parteneri
Generalul Florian Coldea, audiat de procurorii DNA în calitate de suspect
x close