Antena 3 CNN Economic Auto Land Rover LRX, un nou SUV compact cu trei uşi, surprins la teste în fotografii spion - FOTO

Land Rover LRX, un nou SUV compact cu trei uşi, surprins la teste în fotografii spion - FOTO

Land Rover LRX, un nou SUV compact cu trei uşi, surprins la teste în fotografii spion - FOTO
18 Mai 2010   •   16:44

Viitorul model Land Rover LRX, care va apărea pe piaţă anul viitor, a fost fotografiat în timpul testelor efectuate în Marea Britanie. Camuflajul colorat aplicat prototipului cu trei uşi îşi face datoria, reuşind să acopere formele SUV-ului compact.

LRX face parte din segmentul C, şi este prima tentativă a Land Rover de a lansa un SUV cu tracţiune frontală. Prin varianta cu tracţiune pe faţă (2WD), Land Rover intenţionează să reducă emisiile de CO2. Astfel, LRX va avea emisii CO2 de 130 g/km, faţă de 140 g/km cât emite în versiunea cu tracţiune integrală, relatează www.worldcarfans.com.

Va fi disponibil, bineînţeles, şi un model LRX cu tracţiune integrală. Acesta va dispune de un motor diesel, de la Grupul PSA, de 2.2 litri, cu o putere de 185 CP (138kW).



LRX nu este numele oficial al maşinii, acesta urmând a fi ales mai târziu. SUV-ul va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Paris din septembrie.

Vânzările vor începe din 2011 şi preţul este aşteptat să se situeze în jurul valorii de 40.500 euro, în cazul versiunii cu tracţiune integrală, şi 34.700 euro pentru modelul cu tracţiune FWD.

Antena3.ro

×
Parteneri
Meteorologii au anunțat când vine căldura și scăpăm de ploi
x close