Antena 3 CNN Economic Auto Mazda2 cu facelift va fi prezentată la Paris în premieră europeană (FOTO)

Mazda2 cu facelift va fi prezentată la Paris în premieră europeană (FOTO)

Mazda2 cu facelift va fi prezentată la Paris în premieră europeană (FOTO)
Sursa foto: Foto: Mazda Motor Europe
23 Aug 2010   •   16:40

Mazda va prezenta la Paris, în premieră europeană, facelift-ul modelului Mazda2. Producătorul japonez a anunţat că la ediţia aceasta a salonului auto se va concentra pe consumul redus de combustibil şi implicit pe reducerea emisiilor. Versiunea facelift a Mazda2 integrează o serie de schimbări cheie. Printre acestea se numără noi elemente frontale specifice actualei linii de design Mazda, un interior restilizat, şasiul a fost îmbunătăţit ca şi trenul de rulare şi respectă normele Euro 5. Nu în ultimul rând, Mazda2 este disponibilă acum şi cu transmisie automată.

Alături de Mazda2 facelift va fi expusă şi noua Mazda5 echipată cu noul motor diesel MZ-CD 1.6, cu un consum mediu de 5.2l/100km şi 116 CP. Emisiile de CO2 au fost reduse cu 15% comparativ cu motorul anterior de 2.0l. Noua trasmisie manuală cu 6 rapoarte este mai uşoară. La interior, sistemul Karakuri permite transportul a până la 7 persoane, iar uşile din spate culisează.

mazda5_2010_paris-ms__preview_400

Noua Mazda3 va fi de asemenea prezentată echipată cu un motor diesel MZ-CD de 1.6l îmbunătăţit. Noua versiune a motorului furnizează mai multă putere şi mai mult cuplu, în timp ce consumul de combustibil şi emisiile sunt diminuate. Totodată motorul oferă un plus de 7 CP, un cuplu maxim cu 12% mai mare. Consum mediu ale acestei versiuni este de 4.4 l/100km şi un nivel de CO2 de 117g/km. Şi acest model vine cu o nouă cutie de viteze manuală cu 6 rapoarte.

mazda3_2010_paris-ms__preview_400

Antena3.ro

 

×
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close