Antena 3 CNN Economic Auto Mazda6 ediţie aniversară, disponibilă şi în România

Mazda6 ediţie aniversară, disponibilă şi în România

Mazda6 ediţie aniversară, disponibilă şi în România
07 Sep 2010   •   16:06

Mazda a anunţat că modelul său de clasă medie, Mazda6, va fi disponibil într-o serie limitată şi în România, la un preţ de 17.895 euro + TVA pentru versiunea pe benzină şi 18.701 euro + TVA pentru cea cu motorizare diesel.

Mazda6 ediţie aniversară are la bază nivelul de echipare TE, cu versiunea de caroserie hatchback, în două variante de motorizare, benzină 2l (155 CP) şi diesel 2.2l (129 CP). În varianta de serie, nivelul de echipare TE include jante din aliaj de 17 inch, senzori de ploaie şi de lumină, cruise control, aer condiţionat automat bi-zonă, sistem audio compatibil MP3 cu magazie de 6 CD-uri şi sistemul de asistare la plecarea din rampă (HLA).

Cei care vor alege ediţia limitată Mazda6 vor putea beneficia în plus de grilă frontală sport, vopsea metalizată, conectivitate Bluetooth, tapiţerie din piele&textil, cotieră centrală culisantă din piele, pedalier din aluminiu, cadrane bord tip blackout şi inserţii Piano Black pe planşa de bord, precum şi de garanţie extinsă cu 2 ani faţă de cea standard. Totodată versiunea specială va fi disponibilă în 4 opţiuni de culoare: Gri Aluminiu, Alb Crystal Pearl, Negru şi Blue Stormy.

Antena3.ro

 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Toţi comercianţii români sunt obligaţi acum să accepte plata cu cardul
x close