Antena 3 CNN Economic Auto Mercedes CLS 63 AMG, prezentat oficial la Los Angeles

Mercedes CLS 63 AMG, prezentat oficial la Los Angeles

Mercedes CLS 63 AMG, prezentat oficial la Los Angeles
Sursa foto: www.worldcarfans.com
17 Noi 2010   •   16:23

Mercedes a prezentat oficial, miercuri, la Salonul Auto Los Angeles 2010, noul CLS 63 AMG. Modelul dispune de o nouă capotă, bare modificate, o grilă revizuită şi aripi frontale unice, relatează worldcarfans.com. Printre celelalte elemente de design şi aerodinamică se numără difuzorul agresiv de aer, patru ţevi de evacuare, lumini permanente de zi LED şi jante din aliaj de 19” cu cinci spiţe.

La interior, cabina continuă în stilul specific Mercedes – eleganţă şi, în acest caz, şi sportivitate, prin scaunele sport AMG şi volanul cu trei spiţe în spatele căruia se află padelele pentru schimbarea vitezelor.



Puterea este furnizată de un motor biturbo de 5.5 litri care dezvoltă 518 cp / 386 kW şi un cuplu maxim de 699 Nm. Propulsorul este cuplat la transmisia Speedshift MCT, cu şapte trepte, permiţându-i maşinii să accelereze de la 0 la 100 km/h în 4,4 secunde, viteza maximă fiind llimitată la 250 km/h.



Dacă cifrele de mai sus nu sunt suficiente, prin pachetul AMG Performance, puterea ajunge la 550 de cai / 410 kW şi un cuplu de 799 Nm. Mulţumită plusului de putere acest AMG accelerează de la 0 la 100 km/h în 4,3 secunde, iar viteza maximă poate ajunge la 299 km/h.



Nu se ştiu amănunte despre preţ sau despre disponibilitatea pe continentul european. În Statele Unite însă, CLS 63 AMG va intra la vânzare din vară.

×
Subiecte în articol: Mercedes
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close