Antena 3 CNN Economic Auto Mitsubishi aduce la Paris versiunea europeană a vehiculului electric i-MiEV

Mitsubishi aduce la Paris versiunea europeană a vehiculului electric i-MiEV

Mitsubishi aduce la Paris versiunea europeană a vehiculului electric i-MiEV
01 Sep 2010   •   17:41

Mitsubishi Motors Corporation lansează la Paris versiunea europeană a vehiculului electric i-MiEV.

Mitsubishi intenţionează să introducă i-MIEV în 14 ţări (inclusiv Franţa, Marea Britanie, Germania) începând cu luna decembrie a acestui an şi continuând în restul Europei din anul fiscal 2011. În România modelul va fi disponibil începând cu luna martie a anului 2011. Preţul acestei versiuni pentru Europa va fi diferit în funcţie de ţară şi se va situa între 33.000 ? 35.000 Euro. În funcţie de facilităţile guvernamentale preţul final poate fi sub 30.000 Euro.

În comparaţie cu versiunea pentru piaţa japoneză, cea europeană are un design nou pentru bara de protecţie faţă/ spate în conformitate cu reglementările UE, o consolă centrală redesenată la fel ca şi zona indicatoarelor de bord.

imiev_still_inpane_re1_400

Siguranţa - atât cea activă, cât şi cea pasivă - a fost îmbunătăţită prin adăugarea sistemului de control electronic al stabilităţii (ASC - Active Stability Control), precum şi a airbag-urilor laterale şi de tip cortină, în toate echipările standard.

La Salonul Auto de la Paris, care va avea loc în perioada 30 septembrie ? 17 octombrie, Mitsubishi va expune şi crossover-ul compact ASX echipat cu noul motor diesel 4N13 cu emisii reduse, modelul Lancer Sportback cu un propulsor de 1.8 DiD şi 150 CP şi noul Outlander 2.2 litri DiD şi 177 CP, dotat cu motorul 4N14, derivat din aceeaşi familie de propulsoare Diesel.

Antena3.ro

 

×
Parteneri
Hidroelectrica crește prețurile la energia electrică, pentru anumiți consumatori
x close