Antena 3 CNN Economic Auto Nissan Juke, disponibil în România de la 12.850 euro (FOTO)

Nissan Juke, disponibil în România de la 12.850 euro (FOTO)

Nissan Juke, disponibil în România de la 12.850 euro (FOTO)
21 Oct 2010   •   23:00

Nissan lansează în România Juke, fratele mai mic al lui QASHQAI. Preţurile pentru crossover-ul Nissan pornesc de la 12.850 euro (cu TVA şi 3 prime de casare). Juke este diferit de oricare altă maşină, aduce un nou concept în segmentul B şi se alătură familiei crossover din care mai fac parte QASHQAI, QASHQAI+2 şi Murano.



Juke arată neconvenţional, reprezintând combinaţia dintre un SUV şi o maşină sport. La interior, consola centrală este inspirată de designul motocicletelor. Maneta schimbătorului este foarte aproape de volan, iar poziţia de condus este înaltă. Un alt element inedit al lui Juke - în locul plăcii de protecţie a portbagajului, dispune de un sistem de tipul tonneau cover, care se ridică odată cu haionul şi se lipeşte de lunetă.



Juke a fost proiectat pe platforma B a Aliantei Renault-Nissan, îmbunătăţită pentru aplicaţia crossover. Benficiază de sistemul de tracţiune integrală All Mode 4x4-i, în combinaţie cu suspensiile spate Multilink şi cu noul sistem Torque Vectoring System.



Gama Juke oferă trei variante de motorizare, două pe benzina şi una diesel. Este vorba despre un motor aspirat pe benzină cu cilindree de 1,6 litri care dezvoltă 117 CP şi un propuslor diesel de 1,5 litri ce dezvoltă 110 CP şi un cuplu maxim de 240 Nm. Vârful de gamă este noul motor turbo pe benzina DIG-T cu cilindree de 1,6 litri, care dezvolta 190 CP, Euro5.



Motorul 1,6 DIG-T este disponibil cu transmisia manuală în şase trepte la versiunea cu tractiune 2wd şi cu noua transmisie XTRONIC CVT (cu mod de funcţionare manual, 6 trepte) la versiunea cu tracţiune 4wd.

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close