Antena 3 CNN Economic Auto Noaptea Fanilor Top Gear: Uniii spun ca... n-am avea destui prieteni

Noaptea Fanilor Top Gear: Uniii spun ca... n-am avea destui prieteni

Noaptea Fanilor Top Gear:  Uniii spun ca... n-am avea destui prieteni
03 Mar 2011   •   20:34

Revista Top Gear îşi celebrează luni, 14 martie, la Movieplex, Plaza România, începând cu ora 19:30, adevăraţii fani printr-un maraton de curse şi umor britanic! Top Gear îşi invită cititorii la cinema să îi vadă în exclusivitate pe Clarkson, Hammond şi May şi le oferă o avanpremieră a DVD-ului „Maşini cu suflet”.

Aflat la a doua ediţie, evenimentul Noaptea Fanilor este destinat exclusiv iubitorilor şi pasionaţilor de fenomenul Top Gear. Aşa că, fanii Top Gear au o noapte întreagă să vadă ceea ce alţii doar visează. Tot ce trebuie să facă este să intre pe http://www.topgear.ro/concurs/noapteafanilor să încarce o poză prin care să arate cât de mari fani Top Gear sunt şi pot câştiga o invitaţie, alături de un prieten, pentru o noapte întreagă, la cel mai tare eveniment al anului sau unul din cele 10 kituri de supravieţuire care să le facă noaptea mai uşoară. În plus, pe parcursul întregii seri, toţi fanii vor putea să aibă propriul Stig, pentru că se pun la bătaie, în cadrul unei tombole speciale, produse originale Top Gear.

Ce crede Giurgea despre asta: „E foarte greu să fii fan Top Gear. Sunt atât de multe lucruri de făcut pentru pasiunea asta, încât toată treaba e ca un al doilea job. Într- un mod sau altul, dacă eşti fan îţi faci timp să fii la curent cu toate episoadele din toate sezoanele, citeşti revista, cumperi catalogul de teste, faci colecţie de DVD-uri, cumperi produse originale şi, în principiu, stai toată ziua online pe topgear.ro ca să vezi ce se mai întâmplă pe planeta Top Gear. În plus, o dată pe an, vii la Noaptea Fanilor Top Gear, acolo unde înţelegi de ce s-a cafeaua. Ca tu să nu dormi când vine atâta Top Gear de calitate peste tine.”

Porsche Carerra GTS şi mai multe modele Ferrari vor fi maşinile cu suflet care vor putea fi admirate de adevăraţii fani pe marele ecran dar şi live, timp de o zi, în lobby-ul Plaza România.

Despre Top Gear

Top Gear este un produs original BBC. Revista Top Gear, emisiunea Top Gear şi topgear online au la bază pasiunea pentru maşini, prietenia, autoironia şi ating audienţe uriaşe. Fiecare ediţie a emisiunii Top Gear e urmarită de peste 350 de milioane de fani din toată lumea. Revista Top Gear are 24 de ediţii internaţionale şi aproape 15 milioane de cititori.

De aceea Top Gear este numărul 1 în lume.



×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close