Antena 3 CNN Economic Auto Noul Ford BMAX produs în România, prezentat la Salonul Auto de la Geneva

Noul Ford BMAX produs în România, prezentat la Salonul Auto de la Geneva

 Noul Ford BMAX produs în România, prezentat la Salonul Auto de la Geneva
Sursa foto: Foto: paultan.org
01 Mar 2011   •   12:25

Ford a prezentat la Geneva modelul maşinii care va fi fabricată în serie la uzina din Craiova. Sute de mii de vizitatori vor putea să vadă încă de marţi noul vehicul produs în România, alături de alte 700 de mărci care vor încerca să impresioneze în această săptămână la Salonul Auto de la Geneva.

Noul Ford BMAX poate fi văzut această săptămână la Geneva. Maşina dezvoltată pe platforma autoturismului de clasă mică Fiesta, va avea o lungime care va depăşi uşor patru metri şi va fi cel mai compact vehicul din seria comercializată de producătorul american. Este al doilea model Ford produs la Craiova după ce în anul 2009 americani au realizat Transit Connect.



Producătorii auto mondiali au pregătit pentru salonul de la Geneva lansarea unor modele mai accesibile financiar. Experţii cred că noutăţile trebuie căutate, în acest an, în domeniul maşinilor ecologice, cu motor electric sau hibrid, cum este noul model propus de Honda.

Dar vizitatorii vor găsi şi multe alte puncte de interes. Fiat va demonstra meritele alianţei sale cu Chrysler, printr-o nouă linie Lancia cu tehnologie americană. Japonezii de la Mitsubishi şi Suzuki vor dezvălui noi automobile-concept, prototipuri ale vehiculelor de viitor. Volkswagen va anunţa revenirea Golfului decapotabil şi o variantă ameliorată de Tiguan.

Organizatorii speră ca salonul de la Geneva să atragă cel puţin 700.000 de vizitatori. 




×
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Localitățile vizate de alerta ANM
x close