Antena 3 CNN Economic Auto O cisternă plină cu combustibil a explodat în urma unui accident, pe un drum din Suceava (VIDEO)

O cisternă plină cu combustibil a explodat în urma unui accident, pe un drum din Suceava (VIDEO)

O cisternă plină cu combustibil a explodat în urma unui accident, pe un drum din Suceava (VIDEO)
14 Oct 2010   •   08:41

O cisternă plină ochi cu un combustibil foarte uşor inflamabil a explodat, miercuri-noapte, pe Drumul European 85, în judeţul Suceava. Totul s-a petrecut după ce şoferul a pierdut controlul într-o curbă şi a lovit un stâlp. Au urmat trei explozii succesive.

Peste 30 de pompieri s-au luptat ore în şir să stingă incendiul.

?Din datele pe care le-am luat de pe placuţa de timbru, unde scria că sunt lichide uşor inflamabile, iar după modul de manifestare a fost cu siguranţă o benzină puternic aditivată?, a declarat şeful ISU Suceava, colonelul Ion Burlui.

Cisterna mergea pe drumul european 85, dinspre Bucureşti spre Suceava. La un moment dat, la jumătatea drumului dintre localităţile Vadu Moldovei şi Roşiori, a ieşit pur şi simplu de pe şosea. S-a răsturnat într-o mică prăpastie şi a lovit un stâlp de înaltă tensiune. Instantaneu, s-a declanşat infernul.

?N-a avut nici o şansă, cum s-a auzit bubuitura a şi luat foc?, a declarat un martor.

După aproape patru ore, când combustibilul a ars aproape în totalitate, pompierii au reuşit să stingă incendiul. În urma accidentului, traficul pe în zonă s-a desfăşurat pe o singură bandă iar două localităţi au rămas fără curent electric.

Antena 3

 

×
Parteneri
Șeful Casei de Pensii pune punct speculaţiilor legate de banii seniorilor
x close