Antena 3 CNN Economic Auto Oficial: Mercedes SLS AMG E-Cell va fi produs în serie

Oficial: Mercedes SLS AMG E-Cell va fi produs în serie

Oficial: Mercedes SLS AMG E-Cell va fi produs în serie
Sursa foto: Foto: Worldcarfans.com
12 Ian 2011   •   16:20

Mercedes a confirmat oficial faptul că va produce în serie modelul SLS AMG E-Cell, ca parte a strategiei "AMG Performance 2015". Versiunea de serie va fi asemănătoare cu prototipul care ilustrează acest articol, condus deja de David Coulthard, scrie Worldcarfans.com.

Maşina este propulsată de patru motoare electrice, alimentate de un acumulator litiu-ion de 48 kWh. Împreună cele patru motoare produc 392 kW / 526 cp şi un cuplu maxim de 880 Nm. Accelerează de la 0 la 100 km/h în 4.0 secunde, cu doar 0,2 secunde mai încet decât SLS-ul pe benzină.



În privinţa design-ului E-Cell dispune de faruri LED, o grilă mai mare a radiatorului, capotă restilizată şi un difuzor de aer posterior mai agresiv, elemente vopsite în negru mat, un spoiler frontal care se mişcă în jos cu şapte centimetri la viteze de peste 120 km/h şi jante speciale cu zece spiţe, din aliaj.



La interior se regăseşte pielea Nappa, elemente din Alcantara, un nou instrumentar de bord şi o consolă centrală revizuită cu un display touchscreen de 9,8 inch.



×
Subiecte în articol: Mercedes
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close