Antena 3 CNN Economic Auto Opel Astra GTC Paris, un concept care anticipează viitorul coupe (FOTO)

Opel Astra GTC Paris, un concept care anticipează viitorul coupe (FOTO)

Opel Astra GTC Paris, un concept care anticipează viitorul coupe (FOTO)
Sursa foto: Foto: autoexpress.co.uk
12 Sep 2010   •   16:40

Opel Astra GTC Paris este un concept care va debuta la salonul auto din capitala franceză. Maşina indică felul în care va arăta viitorul coupe al producătorului german. Stilul conceptului anticipează versiunea Astra GTC, însă, dacă nu sunt luate în seamă cele două evacuări cromate şi jantele enorme de 21 de inch, se întrevede viitorul Astra cu trei uşi, relatează www.autoexpress.co.uk.

Linia fluidă a maşinii este inspirată de la fratele cu cinci uşi dar şi de la Insignia, scopul design-ului său fiind de a eclipsa aspectul principalilor concurenţi, Focus şi Golf. Partea frontală este dominată de farurile slim cu ?sprâncene? LED, iar capota este traversată de o linie ascuţită care conduce către grila frontală. Lateralul şi spatele GTC-ului au un design la fel de dinamic. Măsoară 4,46 metri în lungime, oferind astfel spaţiu pentru cinci persoane, dar reuşind totuşi să menţină proporţiile unei sportive compacte.

astragtcparisconcept2_400

GTC Paris are un motor turbo cu patru cilindri, de 2.0 litri, cu injecţie directă. El este cuplat la o cutie manuală cu şase trepte şi dispune de sistemul Start/Stop. GTC-ul va dezvolta, cel mai probabil, 300 CP pentru a putea face faţă rivalului Ford Focus RS.

Pentru a face faţă puterii destul de mari, versiunea cea mai puternică Astra GTC va utiliza o suspensie frontală HyPerStrut, provenind de la Insignia. Interiorul va rămâne secret până la prezentarea de la Paris.

astragtcparisconcept3_400

Antena3.ro

 

×
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close