Antena 3 CNN Economic Auto Oradea. Un tânăr motociclist a murit după ce a fost strivit de un camion (VIDEO)

Oradea. Un tânăr motociclist a murit după ce a fost strivit de un camion (VIDEO)

Oradea. Un tânăr motociclist a murit după ce a fost strivit de un camion (VIDEO)
30 Iul 2010   •   21:36

Un tânăr motociclist a murit vineri strivit sub roţile unui camion la ieşirea din Oradea spre Cluj-Napoca. Şoferul spune că nu l-a văzut şi abia după ce a coborât din maşină şi-a dat seama că târâse câţiva metri după el o motocicletă.

Un tată revoltat pe un destin tragic. În urma lui Marius a rămas doar casca de motociclist, amintirea unei pasiuni care i-a răpit fiul pentru totdeauna. Doborât de durere, prietenul lui cel mai bun are nevoie de îngrijiri. Marius se întorcea acasă, în localitatea Alparea, după ce îşi vizitase mama, în Oradea.

?Un autocamion înmatriculat în Iaşi, al cărui conducător auto a alimentat la staţia Peco, a ieşit din Peco virând stânga spre Oşorhei?, a declarat comisarul-şef Valentin Pănescu, poliţia rutieră Oradea.

Din partea dreaptă însă, nu s-a asigurat. ?Am ieşit din peco, a încetinit un coleg cu tirul ca să-mi dea voie să ies, după care am auzit o bufnitură?, susţine Ilie Păduraru, şoferul camionului.

O bufnitură şi atât. A tras maşina ca să se dumirească. Între roţi, nişte fiare şi o viaţă sfârşită. Marius avea 25 de ani. A murit pe loc.

?Nu l-am văzut, m-am uitat încolo şi am văzut că e liber!?, a spus şoferul camionului.

Oamenii dau vina pe viteză. ?Aia am auzit prima dată: turaţia motocicletei şi pe urmă bubuitura. Nu se umblă aşa în oraş. La viteza aia nici eu nu-l vedeam?, este de părere un martor.

La ieşirea din Oradea spre Cluj-Napoca, cozile de maşini s-au întins mai bine de două ore, pe circa şapte kilometri, pe ambele sensuri de mers.

Observator

 

 

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close