Antena 3 CNN Economic Auto Parc tematic Ferrari, inaugurat în Abu Dhabi

Parc tematic Ferrari, inaugurat în Abu Dhabi

Parc tematic Ferrari, inaugurat în Abu Dhabi
Sursa foto: Foto: Intact Images
28 Oct 2010   •   21:44

Un uriaş parc tematic, consacrat mărcii Ferrari, şi-a deschis, ieri, porţile pentru vizitatori. El nu se află, însă, în Italia, ci pe o insulă artificială din emiratul Abu Dhabi.

La exterior, halele parcului tematic nu se deosebesc cu nimic de celelalte construcţii ultra moderniste din Emiratele Arabe Unite. Dar vizitatorii îşi dau seama că au pătruns în Lumea Ferrari încă de la intrare, unde sunt întâmpinaţi de tinere în tricouri roşii cu emblema binecunoscutei mărci italiene.

Parcul acoperă în total opt hectare, a costat câteva milioane de dolari iar lucrările de construcţie s-au desfăşurat rapid, pe măsura renumelui mărcii.

Cel mai căutat segment al parcului Ferrari va fi, probabil, un simulator de mare fineţe care le permite vizitatorilor să simtă toate emoţiile unui pilot de Formula 1.

Amatorii de distracţii mai tradiţionale nu sunt nici ei uitaţi: au la dispoziţie un "montagne russe" ale cărui vehicule amintesc, bineînţeles, de maşinile Ferrari.

Potrivit conducerii, circuitul este cel mai rapid din lume, pentru că în lumea Ferrari totul trebuie să fie excepţional.

Proprietarii spun că parcul a fost inaugurat într-un moment fast, la câteva zile după o nouă victorie a mărcii Ferrari în Formula 1. Ei se aşteaptă la 10.000 de vizitatori pe zi şi la beneficii semnificative timp de cel puţin 30 de ani.

Parc tematic Ferrari



×
Subiecte în articol: Ferrari Abu Dhabi
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close