Antena 3 CNN Economic Auto Patru morţi, în urma a două accidente petrecute în Constanţa şi Bucureşti

Patru morţi, în urma a două accidente petrecute în Constanţa şi Bucureşti

Patru morţi, în urma a două accidente petrecute în Constanţa şi Bucureşti
Sursa foto: Foto: Intact Images
29 Oct 2010   •   12:04

Trei oameni au murit în judeţul Constanţa, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un şofer băut. Bărbatul a intrat brusc pe contrasens, iar martorii spun că avea peste 100 de kilometri pe oră. În Capitală, o femeie a murit, după ce a fost lovită, pe o trecere de pietoni, de un şofer, care a fugit de la locul accidentului.

Cei trei mergeau cu maşina pe Drumul Naţional 39. La intrare în comuna Tuzla, maşina în care se aflau a fost izbită de un alt autoturism care le-a apărut brusc în faţă, de pe contrasens. Martorii spun că şoferul acesteia s-a urcat băut la volan şi a pierdut controlul maşinii.

Impactul a fost atât de puternic încât doi dintre pasageri au murit pe loc. A treia persoana a mai rezistat doar până la spital.

Şoferul vinovat a ajuns şi el la Spitalul din Constanţa, dar medicii spun că se află în afara oricărui pericol. Poliţiştii de la circulaţie i-au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

În Bucureşti, o femeie a murit după ce a fost lovită, pe o trecere de pietoni, de un şofer care a fugit de la locul accidentului. Dacă va fi găsit şoferul riscă să îşi petreacă următorii ani în închisoare. Pedeapsa pentru ucidere din culpă este între 2 şi 7 ani.

 

×
Subiecte în articol: accident rutier
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close