Antena 3 CNN Economic Auto Profesor prins beat la volan: ?E o chestiune politică? (VIDEO)

Profesor prins beat la volan: ?E o chestiune politică? (VIDEO)

Profesor prins beat la volan: ?E o chestiune politică? (VIDEO)
Sursa foto: Foto: videonews.ro
08 Oct 2010   •   09:26

Un profesor de matematică din Buzău a făcut spectacol la Spitalul Judeţean, unde a fost dus de poliţişti pentru recoltarea probelor de alcoolemie. Dascălul a refuzat să sufle în fiolă la un control în trafic. A recunoscut totuşi că a băut o bere. S-a ales cu dosar penal şi a rămas şi fără permisul de conducere.

Mircea Tarău are 61 de ani şi este profesor de matematică. Din 2007 ocupă şi funcţia de director al şcolii din comuna buzoiană CA Rosetti. Poliţiştii l-au tras pe dreapta în cadrul unei acţiuni de rutină. Starea în care se afla dascălul le-a atras atenţia ofiţerilor, care i-au cerut să sufle în fiolă. Profesorul a refuzat, susţinând că totul este o înscenare. ?Nu am consumat... E o chestiune politică?,a spus profesorul.

Mircea Tarău a fost dus cu cătuşe la mâini la Spitalul Judeţean, pentru recoltarea probelor biologice. Dascălul a recunoscut acolo că a consumat totuşi ceva.

Profesorul de matematică a refuzat să i se recolteze probe în vederea stabilirii alcoolemiei, motiv pentru care poliţiştii i-au întocmit din oficiu dosar penal. În paralel, şi conducerea Inspectoratului şcolar judeţean a luat măsuri - dascălul a fost demis pe motiv că nu mai poate reprezenta şcoala buzoiană.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Buzau alcool alcoolemie
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close