Antena 3 CNN Economic Auto Programul Rabla nu mai prezintă interes pentru români. Maşinile noi nu se mai cumpără (VIDEO)

Programul Rabla nu mai prezintă interes pentru români. Maşinile noi nu se mai cumpără (VIDEO)

Programul Rabla nu mai prezintă interes pentru români. Maşinile noi nu se mai cumpără (VIDEO)
26 Iul 2010   •   20:29

Programul Rabla nu mai prezint interes pentru români. Chiar dacă se duc să caseze maşinile vechi, nu se duc apoi să îşi cumpere unele noi.

De la începutul programului, în Gorj, aproximativ 2.000 de persoane şi-au adus rablele la casat pentru a obţine un voucher. Oamenii nu-şi mai permit să plătească rate pentru o maşină nouă.

?Am o rablă veche. Am reparat-o şi sper să mai mearga încă 10 ani, pentru că acum, cu leasingurile astea, nu-ţi mai permiţi să iţi iei una nouă. Nu ne permitem nici cu programul Rabla, avem un singur salariu şi tragem de el să ne ajungă?, spune un bărbat din Gorj.

La centrele de colectare este linişte. ?Foarte mulţi nu mai vin. Cam 10 pe zi. Din cauza crizei probabil. Înainte veneau cam 70 - 80 pe zi?, a declarat Mihai Ion, administrator Centru de Colectare.

Din cele 2.300 de vouchere trimise de către Guvern centrelor de colectare din judeţul Gorj au mai rămas 50 de tichete nevândute.

Antena 3

×
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România: Zonele vizate de Cod Galben
x close