Antena 3 CNN Economic Auto Programul Rabla, pe ultima sută de metri: Preţul voucherelor a scăzut cu 75%

Programul Rabla, pe ultima sută de metri: Preţul voucherelor a scăzut cu 75%

Programul Rabla, pe ultima sută de metri: Preţul voucherelor a scăzut cu 75%
Sursa foto: Foto: Intact Images
31 Ian 2011   •   19:25

Programul Rabla 2010 a ajuns la final! Astazi este ultima zi în care mai pot fi valorificate tichetele de anul trecut. În cursul anului trecut au fost casate 190 de mii de maşini vechi.

Programul rabla 2010 a ajuns pe ultima sută de metri. 99% din tichetele valorice emise in 2010 au fost utilizate, cele existente inca pe piata mai sunt valabile doar astazi, ceea ce face ca voucherele sa se vanda acum si la un sfert din pretul la care se vindeau acum un an.

Însă nu toţi au fost la fel de norocoşi. Unii dintre ei nu au reuşit să le vândă, indifertent cat de mult ar fi coborat pretul. În Constanţa, un singur dealer auto mai primeşte vouchere.

Puţini sunt cei care vor să-şi mai cumpere acum un autoturism prin programul rabla, cu toate că cea mai ieftina maşină costă 5700 de euro.

Probabil că cei mai mulţi aşteaptă să înceapă programul rabla 2011. Surse din Ministerul Mediului spun că este posibil ca prin noul Program de Stimulare a înnoirii Parcului Auto Naţional, persoanele care doresc să achizitioneze o maşina nouă să poată folosi nu trei, ci chiar cinci vouchere

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close