Antena 3 CNN Economic Auto Renault DeZir, un concept care indică noua linie de design a constructorului francez (VIDEO)

Renault DeZir, un concept care indică noua linie de design a constructorului francez (VIDEO)

Renault DeZir, un concept care indică noua linie de design a constructorului francez (VIDEO)
06 Iul 2010   •   18:26

Renault a prezentat detaliile oficiale ale noului său concept, denumit DeZir. Vehiculul promovează noua linie de design a brand-ului francez, conform Renault, citat de www.worldcarfans.com.

Litera Z simbolizează emisiile maşinii, evident zero, având în vedere că este vorba despre un concept în totalitate electric. Coupe-ul cu două locuri este propulsat de un motor amplasat central, ce dezvoltă 110kW şi un cuplu de 226 Nm. Motorul este alimentat de la acumulatorii litiu-ion (24kW/h), care au fost montaţi vertical în spatele scaunelor. Maşina are, potrivit producătorului, o autonomie de 160 de kilometri.

renaultdezirconcept3_400

Conceptul DeZir reprezintă primul proiect sub conducerea şefului de design al Renault, Laurens van den Acker. Printre elementele de design se remarcă aripile proeminente, cu roţi de 21 inch, o grilă frontală enormă, care se întinde de la sigla Renault până sub faruri şi o parte posterioară cel puţin deosebită.

renaultdezirconcept5_400

În privinţa interiorului, ?în DeZir te vei simţi ca şi cum ai pluti pe un nor?, spune Stéphanie Petit, cea care s-a ocupat de materialele şi culorile utilizate la concept car.

renaultdezirconcept7_400

DeZir Concept va putea fi admirat în realitate, pentru prima oară, la Salonul Auto de la Paris din această toamnă.

renaultdezirconcept4_400

Foto: www.worldcarfans.com

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Renault
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close