Antena 3 CNN Economic Auto Renault prezintă noul sedan Latitude (FOTO)

Renault prezintă noul sedan Latitude (FOTO)

Renault prezintă noul sedan Latitude (FOTO)
08 Iun 2010   •   18:54

Renault face publice detaliile noului sedan Latitude, care va fi prezentat oficial în august la Salonul Auto de la Moscova. Este vorba despre o maşină ce are la bază modelul Renault-Samsung SM5, care a fost lansat pe piaţa din Coreea la sfârşitul anului trecut, relatează www.worldcarfans.com.


Latitude este cu 5 milimetri mai lung decât SM5, dimensiunile exacte fiind 4.89m x 1.83m x 1.49m. SM 5 utilizează platforma Nissan D. Stilul adoptat pentru această maşină se vrea unul pe placul mai multor pieţe de desfacere. Asta pentru că automobilul va fi comercializat în Africa, Asia, Australia, Mexic, Orientul Mijlociu, Rusia şi Turcia. O versiune Euro-spec va fi introdusă la Salonul Auto de la Paris, vânzările urmând să înceapă la începutul lui 2011.

Renault a precizat că maşina va dispune de faruri adaptive bi-Xenon, sistem audio Bose, scaun al şoferului cu masaj, stopuri LED, trapă, buton start stop şi climă triple-zone.

Renault promovează vehiculul ca unul pentru ?şoferi care caută statutul, calitatea şi confortul?, însă nu spune nimic despre preţul său, care cel mai probabil, va fi un pic piperat.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Renault
Parteneri
Incendiu puternic la depozitul de lemn al unei fabrici de peleți
x close