Antena 3 CNN Economic Auto Şapte persoane au fost grav rănite într-un accident de circulaţie la Vaslui

Şapte persoane au fost grav rănite într-un accident de circulaţie la Vaslui

Şapte persoane au fost grav rănite într-un accident de circulaţie la Vaslui
Sursa foto: Foto: INTACT Images
07 Feb 2011   •   17:16

Şapte persoane au fost grav rănite într-un accident de circulaţie care a avut loc azi-dimineaţă la intrarea în Vaslui. Maşinile în care se aflau oamenii s-au ciocnit frontal, după ce unul dintre şoferi a intrat pe contrasens şi a izbit din plin autoturismul care circula regulamentar.

Pasagerii autoturismului care circula regulamentar erau din Negreşti şi mergeau să doneze sânge la Centrul de Recoltare din Bârlad. Pentru scoaterea oamenilor de sub maldărele de fiare a fost nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare şi de şapte ambulanţe. Aceştia erau conştienţi, însă prezentau traume grave.

Concluziile preliminare ale polţiştilor arată că accidentul s-a produs din cauza vitezei şi a neatenţiei şoferului care a intrat pe contrasens şi care a lovit din plin cealaltă maşină, în care se aflau oamenii din Negreşti.

Din primele cercetări, a reieşit faptul că un conducător auto cu dacie albastră a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune frontală cu un papuc ce se deplasa regulamentar

Circulaţia pe DN 2 F Vaslui-Roman a fost blocată timp de o oră. În acest moment, cele şapte victime se află la spitalul din Vaslui, unde li se fac investigaţii medicale amănunţite.

 

×
Subiecte în articol: accident rutier
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close