Antena 3 CNN Economic Auto Suzuki susţine off-road-ul românesc

Suzuki susţine off-road-ul românesc

Suzuki susţine off-road-ul românesc
Sursa foto: Foto: suzuki-romania.ro
24 Aug 2010   •   15:09

Suzuki România organizează cea de a 2-a ediţie a ?Suzuki Challenge?, competiţia off-road special dedicată posesorilor de Suzuki 4x4. Aceasta va avea loc între 26 şi 29 august, în cadrul evenimentului Transsylvania Off Road Challenge. La aceast concurs sunt invitaţi toţi posesorii de Suzuki Samurai, Jimny sau Grand Vitara, cunoscători fini ai spiritului sportiv şi plin de adrenalină al lui Suzuki, adevaraţii împătimiţi ai acestui sport ce doresc să-şi pună maşina la un test dur pe teren accidentat, noroi, busteni, etc. Castigatorii vor fi premiati cu accesorii pentru ei si pentru Suzuki-ul lor.

Prima ediţie a ? Suzuki Challenge? a avut loc în cadrul evenimentului Off-Road Mures Trophy, eveniment sponsorizat de Suzuki în iunie 2010. Cu această ocazie, Suzuki Romania şi-a propus ca ? Suzuki Challenge? să nu fie un concurs singular, ci să devină o adevarată tradiţie a off-road-ului românesc. Încurajarea si dezvoltarea culturii şi pasiunii pentru off-road este o preocupare constantă pentru Suzuki Romania. De aceea, şi această a 9-a editie a renumitului eveniment Transsylvania Off Road Challenge este sprijinită şi sponsorizată de Suzuki. ? Lumea 4x4? ocupş un loc important în evoluţia de un deceniu a acestei mărci şi chiar în ADN-ul său sportiv.

Istoria ?Suzuki 4x4? a început în 1970 cu LJ10, stramoşul actualului Jimny. De aceea, 2010 este un an simbolic pentru Suzuki Motor Corporation: sărbătoreşte 40 de ani de la lansarea lui Jimny, un 4x4 compact cu utilizatori fideli în peste 188 de tari. Dacă LJ10 a fost startul în construirea unui 4x4 compact, acesta a fost urmat de LJ80, un 4x4 recreaţional, de SJ410 şi 413, de celebrul Suzuki Samurai, una dintre cele mai îndragite şi recunoscute maşini off-road la nivel mondial, urmat de celebra Grand Vitara, în diversele sale etape cu motorizări şi dotări din ce în ce mai evoluate, până la actualul crossover XL7. În esenţă, sunt 40 de ani dedicaţi pasiunii pentru maşini compacte 4x4 şi pentru evoluţia tehnologiilor tipice motorizarilor, performanţelor si functionalităţii unor 4x4 usoare, prietenoase şi economice.

Aşadar, Suzuki alături de Transsylvania Off Road Club vă aşteaptă la Cluj între 26 şi 29 august la un concurs plin de adrenalină si pasiune, la o adevarată competiţie a omului aliat cu maşina sa împotriva propriilor sale limite şi impotriva obstacolelor presarate de natură.



 

×
Subiecte în articol: competitie
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close