Antena 3 CNN Economic Auto Tesla Roadster 2.5 - versiunea îmbunătăţită a maşinii sport electrice

Tesla Roadster 2.5 - versiunea îmbunătăţită a maşinii sport electrice

Tesla Roadster 2.5 - versiunea îmbunătăţită a maşinii sport electrice
05 Iul 2010   •   21:47

Tesla, producătorul american de automobile electrice, a anunţat versiunea îmbunătăţită a Roadster-ului 2.5. Lansarea automobilului sport electric va avea loc la Goodwood Festival of Speed din Marea Britanie.

teslaroadster252_400

În privinţa design-ului Tesla Roadster dispune de o nouă parte frontală, roţi restilizate (disponibile în argintiu şi negru) şi un difuzor posterior modificat, relatează www.worldcarfans.com. Interiorul a fost şi el modificat pentru a îmbunătăţi izolarea fonică, scaunele au fost schimbate cu unele noi şi, opţional, clienţii pot alege un sistem de navigaţie cu ecran de 7 inch.

teslaroadster253_400

?Aceste îmbunătăţiri sunt rezultatul direct al feed-back-ului primit de la clienţii noştri, şi vin la doar un an de la lansarea modelului Roadster 2.0. Dacă vor dori, vom oferi aceste îmbunătăţiri şi celor care au cumpărat deja Roadsterul 2.0?, a declarat CEO-ul Tesla, Elon Musk.

teslaroadster254_400

Deşi nu au fost făcute publice aceste detalii, se presupune că Roadster 2,5 are aceleaşi performanţe ca şi fratele său, cu o accelerare de la 0 la 100 de kilometri pe oră în 3,7 secunde. Motorul ajunge la 14,000rpm şi are zero emisii, având în vedere că este electric. Preţul precedentului model, anunţat pentru Europa, este de 112,000 euro, cu TVA. Probabil ca preţul Tesla Roadster 2.5 se va situa în jurul aceleiaşi valori.

teslaroadster255_400

Foto: www.worldcarfans.com

Antena3.ro

 

 

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close