Antena 3 CNN Economic Auto Unul dintre rarele McLaren F1, implicat într-un accident pe o autostradă din Germania (FOTO)

Unul dintre rarele McLaren F1, implicat într-un accident pe o autostradă din Germania (FOTO)

Unul dintre rarele McLaren F1, implicat într-un accident pe o autostradă din Germania (FOTO)
Sursa foto: Foto: motorauthority.com
04 Aug 2010   •   21:57

McLaren F1 este considerată de mulţi una dintre cele mai importante maşini sport din toate timpurile, şi chiar şi astăzi este cea mai rapidă maşină de serie din lume cu motor aspirat natural.

Doar 106 exemplare au fost construite, fiind astfel şi unul dintre cele mai rare automobile din era modernă. De aceea, cei care sunt pasionaţi de această marcă vor fi, probabil, trişti să afle că unul dintre aceaste exemplare speciale a fost implicat într-un accident care a avut loc, săptămâna trecută, în Germania pe A48 autobahn, una dintre cunoscutele autostrăzi unde nu există limită de viteză, relatează motorauthority.com.

Potrivit autorităţilor locale, McLaren-ul F1 albastru gonea pe autobahn în momentul în care s-a învârtit pentru a evita traficul mai lent, şi a ricoşat în două maşini. După toate probabilităţile, manevra a salvat maşina de la o distrugere totală. Cu toate acestea, daunele, care nu par cine ştie ce, îl vor costa pe proprietar aproximativ 130.000 de dolari.

Poliţia îl cercetează pe şoferul supermaşinii pentru că a condus imprudent. Din fericire nu au existat răniţi în urma accidentului.

Antena3.ro

 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close