Antena 3 CNN Economic Auto Vaslui. A supravieţuit după ce a fost lovită, pe trecere, de un şofer băut şi proiectată într-un autobuz

Vaslui. A supravieţuit după ce a fost lovită, pe trecere, de un şofer băut şi proiectată într-un autobuz

Vaslui. A supravieţuit după ce a fost lovită, pe trecere, de un şofer băut şi proiectată într-un autobuz
Sursa foto: Foto: Video News
19 Dec 2010   •   20:46

O femeie din Vaslui a supravietuit printr-o minune după ce a fost lovită de o maşină chiar pe trecerea de pietoni şi proiectată într-un autobuz. De vină a fost un şofer care-a băut prea mult. Bărbatul s-a urcat la volan cu o concentraţie de alcool în aerul expirat de două ori şi jumătate mai mare decât limita admisă.

Femeia lovită are dureri destul de mari, dar doar atât. Nicio fractură, nicio rană deschisă. Medicii şi martorii spun că a fost o minune că a scăpat cu viaţă.

Şoferul parcă se trezeşte de tot din beţie când aude ţipetele de durere ale victimei. Femeia a vrut să treacă strada pe la o trecere de pietoni, iar el nu a văzut-o la timp. A pus frână, dar cu gheaţa de pe jos, a fost ca şi cum n-ar fi pus. A lovit-o în plin. Şi a aruncat-o într-un autobuz parcat la câţiva metri de trecere. Acelaşi autobuz i-a salvat femeii viaţa. În el s-a oprit şi maşina, la două palme de capul femeii.

Femeia a fost dusă la spital, iar bărbatul la secţia de Poliţie. Ea va avea nevoie de câteva zile de îngrijiri. Lui i-a fost făcut dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi pentru că a condus beat. Riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la cinci ani.

 


×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close