Antena 3 CNN Economic Auto Volkswagen anunţă oficial noua generaţie Caddy (FOTO)

Volkswagen anunţă oficial noua generaţie Caddy (FOTO)

Volkswagen anunţă oficial noua generaţie Caddy (FOTO)
Sursa foto: Foto: www.worldcarfans.com
22 Iul 2010   •   23:26

Volkswagen a prezentat noua generaţie a Caddy, popularul său vehicul comercial compact. Noul Caddy va fi vândut cu patru motoare diesel, două dintre ele fiind unităţi BlueMotion, plus două propulsoare pe benzină, relatează www.worldcarfans.com.

Cele două motoare BlueMotion TDI produc 55 şi 75 kW, însă vor fi oferite şi versiuni mai puternice, TDI, cu o putere de 81 şi 103 kW. Fiecare dintre acestea dispune de tehnologie common rail cu injecţie directă şi filtru de particule.

vwcaddy20102_400

Clienţii vor putea opta şi pentru două cutii de viteze automate DSG cu şase respectiv şapte trepte. Pentru a menţine un consum scăzut de combustibil, cele două versiuni BlueMotion beneficiază şi de aportul tehnologiei Start/Stop şi de recuperarea energiei generate la frânare.

vwcaddy20103_400

Cele două propulsoare turbo pe benzină, TSI, de 1.2 litri dezvoltă 63, respectiv 77 kW. Vor fi comercializate mai multe versiuni de caroserie pentru acest model.

vwcaddy20104_400

La toate versiunile se pot îndepărta scaunele posterioare, ceea ce reprezintă o premieră pentru Caddy. Maşina are un volum de încărcare de 3.030 litri, sau chiar 3.880 litri, în cazul versiunii mai mari, Caddy Maxi.

vwcaddy20105_400

Fiecare model dispune de ESP, lumini de zi, şi asistenţă la plecarea din pantă. Preţurile anunţate pentru Caddy sunt mai mici, pornind de la 13.595 euro, fără taxe. Vânzările vor lua startul în Germania din septembrie, iar apoi vor urma şi alte pieţe.

Antena3.ro

 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close