Antena 3 CNN Economic Auto Zece răniţi, după ce un TIR s-a ciocnit cu un autobuz în Constanţa. Doi oameni, în stare gravă

Zece răniţi, după ce un TIR s-a ciocnit cu un autobuz în Constanţa. Doi oameni, în stare gravă

Zece răniţi, după ce un TIR s-a ciocnit cu un autobuz în Constanţa. Doi oameni, în stare gravă
Sursa foto: Foto: Mediafax
28 Apr 2011   •   08:06
Zece persoane au fost rănite într-un accident pe drumul care leagă Constanţa de Negru Vodă, după ce un TIR s-a ciocnit cu un autobuz şi cu un microbuz. Două dintre persoanele rănite se află în stare gravă. Circulaţia pe DN 38 se desfăşoară cu dificultate pe un singur fir.

Se pare că tirul a intrat pe contrasens şi a lovit un microbuz şi un autobuz în care se aflau peste 40 de pasageri, informează reprezentanţii Poliţiei Rutiere Constanţa, citaţi de Mediafax.

Accidentul a avut loc după ce şoferul unui tir din Ucraina care se deplasa spre Vama Negru Vodă a adormit la volan. Autotrenul a intrat pe contrasens şi a lovit din lateral un autobuz, apoi a intrat într-un microbuz. Tirul s-a oprit, în cele din urmă, în zidul unei case de pe marginea drumului.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a nouă persoane care se aflau în microbuz. Acestea au fost preluate de mai multe ambulanţe şi transportate la Spitalul Judeţean Constanţa. Starea răniţilor nu este gravă.

În autobuz se aflau 30 de pasageri, iar în microbuz erau 13 persoane, care făceau naveta.

 Circulaţia pe DN 38 se desfăşoară în continuare îngreunat, pe un sigur fir, în zona localităţii Topraisar.

×
Subiecte în articol: accident TIR
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close