Antena 3 CNN Economic Biz News ApocaLIPSURILE de după... sfârșitul lumii. Ce se va întâmpla cu românii când vor vedea asta

ApocaLIPSURILE de după... sfârșitul lumii. Ce se va întâmpla cu românii când vor vedea asta

ApocaLIPSURILE de după... sfârșitul lumii. Ce se va întâmpla cu românii când vor vedea asta
de O.P.    |    10 Oct 2012   •   13:05

Să presupunem că pe 22 decembrie 2012 lumea toată va sărbători faptul că nu a venit sfârşitul lumii, aşa cum prezice, în unele interpretări, complicatul calendar mayaş.

Pentru români, bucuria va fi probabil cea mai scurtă de pe planetă: zece zile doar. Un curs de schimb leu-euro apropiat de 5 lei, preţul benzinei şi al motorinei prinse într-un carusel al creşterilor fără oprire, un an de secetă severă şi proiecţii fiscale tot mai împovărătoare pentru populaţie, dar şi pentru firme.

Dacă pe 21 decembrie 2012 nu va veni apocalipsa prevestită de mayaşi, începând cu ianuarie 2013 românii vor avea neşansa să experimenteze la ei acasă o apocalipsă locală, cu grave consecințe sociale.

Creşteri de preţuri cu până la 30% s-au anunţat deja la mai multe produse, indiferent că vorbim despre alimente sau despre utilităţi. Taxe şi accize calculate la un curs de schimb leu-euro mai mare .

Liberalizarea preţului gazelor naturale pentru populaţie. În câteva cuvinte, la asta ne vom gândi în dimineaţa zilei de 22 decembrie, după ce vom fi răsuflat uşuraţi că acel apocaliptic calendar al unei civilizații dipărute a dat greş.

Citeşte totul despre acest subiect, pe www.incomemagazine.ro




×
Subiecte în articol: sfarsitul lumii
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close