Antena 3 CNN Economic Biz News Emil Boc vrea ca până miercuri să fie gata pachetul legislativ pentru combaterea evaziunii fiscale (VIDEO)

Emil Boc vrea ca până miercuri să fie gata pachetul legislativ pentru combaterea evaziunii fiscale (VIDEO)

Emil Boc vrea ca până miercuri să fie gata pachetul legislativ pentru combaterea evaziunii fiscale (VIDEO)
Sursa foto: emil boc
15 Mai 2010   •   19:10

Guvernul începe să se ia la trântă cu evazioniştii. Speră că acum, în al doisprezecelea ceas, mai poate scoate la suprafaţă bani cu care sa sustina bugetul.

După ce a anunţat măsuri drastice de reducere a chetuilelilor, Guvernul s-a gândit să înceapă lupta cu evaziunea fiscală. Liderii opoziţiei au susţinut în repetate rânduri că lupta cu evazioniştii trebuie dusă strâns. Acum executivul condus de Emil Boc trece la acţiune, în al doisprezecelea ceas.

Premierul Emil Boc vrea ca până miercuri să fie gata pachetul legislativ pentru combaterea evaziunii fiscale, parte a angajamentului Guvernului pentru acordul cu FMI.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a apreciat că până la sfârşitul sesiunii parlamentare ar putea fi depuse două moţiuni de cenzură împotriva actualului Guvern, una pe lipsa măsurilor anticriză, iar a doua dacă Guvernul îşi angajează răspunderea pe măsurile convenite cu FMI.

Liderul PSD susţine că măsurile propuse de Executiv nu vor produce rezultatele aşteptate , astfel că vor urma alte sacrificii tot din partea pensionarilor, a salariaţilor şi a sectorului privat.



Antena 3



×
Subiecte în articol: guvern evaziune FMI cenzura masuri Victor Ponta PSD
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close