Antena 3 CNN Economic Companii Ai nevoie de mobila si nu stii de unde sa incepi cautarea?

Ai nevoie de mobila si nu stii de unde sa incepi cautarea?

Ai nevoie de mobila si nu stii de unde sa incepi cautarea?
13 Sep 2011   •   08:16

PUBLICITATE// Daca sunteți in căutarea mobilierului pentru casa sau birou și nu știți de unde sa începeți căutarea, puteți tine cont de următoarele sfaturi. Primul lucru de care trebuie sa țineți cont este tipul de mobilier care poate fi standard sau comanda. Daca aveți nevoie de un birou care se poate încadra in orice spațiu atunci puteți alege un mobilier standard. Bineinteles, daca nu va satisfac nuanțele sau modelele găsite in magazinele de retail vă puteți adresa unui magazin de mobila la comandă.

De asemenea este indicat sa va adresati unui magazin de mobila la comanda dacă mobilierul de care aveți nevoie este o bucătărie spre exemplu sau orice alta piesa de mobilier care necesita dimensiuni care sa se adapteze spatiului din apartamentul sau casa dumneavoastra pentru ca datorită dimensiunilor spațiului sau a asimetriei pereților nu puteți cumpăra un astfel de produs dintr-un magazin clasic. Indiferent dacă mobilierul pe care îl doriți este mobilier standard sau este la comanda puteți apela la un magazin online de mobila datorita timpului pe care îl puteți economisi și a ușurinței de sortare a ofertelor extrem de variate. VreauMobila.ro este un astfel de magazin. Aici gasiti atat mobilier standard cat și la comandă. Oferta acestui magazin cuprinde peste peste 3000 de produse. In principal magazinul vinde mobila la comanda dar si o gama variata de scaune, saltele, canapele, electrocasnice, etc.

VreauMobila.ro are un pachet de servicii complete pentru achiziționarea mobilierului la comanda. Consilierea, proiectarea, designul, montajul și transportul sunt servicii gratuite oferite la semnarea contractului. Procedura de comanda este extrem de simpla si nu necesita deplasarea dumneavoastra de la domiciliu. Un agent se va deplasa la dumneavoastra acasa si va face toate demersurile necesare achizitionarii produselor de care aveti nevoie.

×
Subiecte în articol: mobila birou
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close