Antena 3 CNN Economic Companii Schimbare la Metrorex. Se întâmplă în stațiile Piața Unirii 1 și Piața Unirii 2

Schimbare la Metrorex. Se întâmplă în stațiile Piața Unirii 1 și Piața Unirii 2

Metrorex anunţă că derulează un proiect pilot care facilitează reîncărcarea și consultarea cardurilor contactless nominale de către călători.

Schimbare la Metrorex. Se întâmplă în stațiile Piața Unirii 1 și Piața Unirii 2
Sursa foto: Hepta
de Silvia Preda    |    09 Ian 2023   •   16:19

În perioada 9 - 13 ianuarie, Metrorex anunță că derulează proiectul pilot care facilitează reîncărcarea și consultarea cardurilor contactless nominale de către călători, la 9 automate de vândut cartele din stațiile Piața Unirii 1 și Piața Unirii 2.

"Prin intermediul acestei noi opțiuni, călătorii vor putea să reîncarce pe cardurile contactless Metrorex titlurile de călătorie care au fost încărcate anterior pe respectivele carduri, conform indicațiilor din meniul automatelor de vândut cartele.

Cea mai circulată magistrală de metrou din Bucureşti, prelungită cu încă o stație

La automatele de vândut cartele nu se vor putea reîncărca titlurile de călătorie cu reducere și titlurile de călătorie integrate (MTX/STB și MTX/STB/Feroviar).

Opțiunea de reîncărcare și consultare a cardurilor contactless Metrorex, direct la Automatele de Vândut Cartele, va fi implementată în toată rețeaua de metrou, după finalizarea proiectului pilot care include și perioada de testare", informează compania.

×
Subiecte în articol: Metrorex Piata Unirii cartele statie
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close