x close

Monica Tatoiu pleacă de la Oriflame în 2010

08 Dec 2009   •   19:00
Monica Tatoiu pleacă de la Oriflame în 2010 oriflame

La evenimentul la care s-au sărbătorit 14 de când compania suedeză de cosmetice pe care o manageriază şi-a lansat produsele pe piaţa din România, Monica Tatoiu a dezvăluit pentru unica.ro planurile sale de viitor: La anul va renunţa la conducerea Oriflame şi la investi în educaţie, scrie Capital.

?Cred ca a venit vremea schimbării. Pe 1 decembrie 2010 se împlinesc 15 ani de când mă aflu la conducerea Oriflame şi cred ca este timpul să fac şi altceva?, a spus Monica Tatoiu. Aceasta a declarat că ultimul an la Oriflame va fi un an în care se va strădui să ?pună în ordine compania în întâmpinarea noului manager?.

?În acest moment am alături de mine trei tinere care pot fi numite în locul meu la cârma Oriflame. De asemenea, ar putea veni şi un manager din afara ţării. Totul depinde însă de cum va evolua piaţa anul viitor. Dacă situaţia se va agrava, cel mai probabil Oriflame România va fi condusă din 2011 de un director trimis de la compania mamă?, a adăugat Tatoiu.

Aceasta a declarat, de asemenea, că de la începutul acestui an se va implica într-o afacere din învăţământului privat.

?Este un concept nou pe piaţa din România. Nu este nici un liceu, nici o şcoală privată, nici grădiniţă sau after-school?, a declarat Tatoiu. Directoarea Oriflame pune această afacere pe picioare împreună cu alţi doi parteneri.

Antena3.ro

Citeşte mai multe despre:

Monica Tatoiu
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati